AC&CA Consulting Services

Ce este Securitatea și Sănătatea în Muncă (SSM) și Prevenirea și Stingerea Incediilor?

Ce este Securitatea și Sănătatea în Muncă (SSM) și Prevenirea și Stingerea Incediilor?

Sunt factori esențiali în vederea desfășurării tuturor activităților profesionale în parametri optimi și legali. SSM și PSI reprezintă deci ansamblul activităților instituționalizate care au ca principale obiective asigurarea unor bune condiții de muncă și de desfășurare a procesului productiv, dar și apărarea vieții și a integrității persoanelor din punct de vedere fizic și psihic – și aici ne referim la toate  persoanele participante în toate domeniile muncii.

De ce să devii un specialist SSM și PSI?

Legislația este complicată, astfel că respectarea tuturor prevederilor, procedurilor și normelor legale privind Securitatea și Sănătatea în Muncă (SSM) și Prevenirea și Stingerea Incendiilor (PSI) pot părea câteodată niște sarcini dificile, dacă nu imposibile pentru angajatori. Pentru a simplifica și grăbi acest proces și pentru a fi siguri că respectă întru totul legea, ei apelează la specialiști cu experiență în domeniu care îi pot ajuta și pot eficientiza timpul pe care îl dedică acestui aspect esențial al activității lor profesionale.
Apelează la un curs de SSM și PSI pentru a-ți face o carieră în domeniul SSM ȘI PSI, fie ca simplu colaborator sau ca angajat intern într-o companie. Având în vedere că legislația nu permite funcționarea unui spațiu de lucru fără documentația și evaluarea unui inspector acreditat, oportunitățile tale vor fi nelimitate.

De ce să devii un specialist SSM și PSI?

Astfel, în urma unui curs SSM și PSI online devii specialist în protecția muncii, inspector SSM acreditat. În 180 de ore de curs, vei beneficia de o sinteză a experienței noastre de peste 15 ani în domeniu și la final, ca specialist, vei reuși să prioritizezi întotdeauna normele legale și siguranța angajaților.
De asemenea, în calitate de specialist SSM și PSI, poți colabora cu o multitudine de clienți, din diferite arii de activitate, astfel că portofoliul tău va fi divers, cu multiple oportunități financiare și de acțiune.

Află cum poți devenii specialist SSM și PSI

Patrate orange suprapuse Află mai multe