AC&CA Consulting Services

Colaj cu patrate orange suprapuse De ce să lucrezi cu noi?

AC&CA Consulting Services FAQs

Va ocupați și de toată activitatea în REVISAL?
Asigurăm întocmirea și transmiterea documentației în format electronic către Registrul general de evidență a salariaților (REVISAL).
Am o firmă mică. De ce aș apela la serviciile voastre?
Legislația în vigoare se schimbă tot timpul. Poate deveni costisitor să fii tot timpul la curent cu schimbările și să te asiguri că respecți toate modificările.
Gestionați doar angajații existenți? Ce se întâmplă dacă se mărește echipa?
Oferim o gamă completă de servicii de administrare a personalului, de la întocmirea dosarului de angajare până la gestionarea relațiilor cu autoritățile și operăm toate modificările și noutățile apărute.

AC&CA Consulting Services Iată ce înseamnă colaborarea cu un serviciu extern de salarizare:

AC&CA Consulting Services

Costuri reduse și zero erori. Echipa noastră de specialiști asigură un calcul salarial fără erori, realizat la timp de fiecare dată.

AC&CA Consulting Services

Suport constant la orice pas. Cu orice provocare se confruntă compania, vă puteți baza pe specialiștii noștri să vă asigure asistență.

AC&CA Consulting Services

Gestionarea relației cu autoritățile și cu angajații în privința tuturor aspectelor ale procesului de salarizare nu mai sunt în grija ta.

AC&CA Consulting Services Ai siguranța că toată documentația și procedurile sunt urmate corect. Gestionăm:

AC&CA Consulting Services

Întreţinerea bazei de date a salariaţilor prin operarea la zi a modificărilor intervenite (introducerea noilor angajaţi, procesarea plecărilor de angajaţi, modificări de salarii, funcţii, departamente, centre de cost);

AC&CA Consulting Services

Preluarea şi verificarea datelor primare, introducerea şi verificarea pontajelor primite, operarea bonusurilor, orelor suplimentare, orelor de noapte, sporurilor, sancţiunilor disciplinare, reţinerilor;

AC&CA Consulting Services

Introducerea concediilor medicale conform datelor primite, calculul salariilor şi generarea ştatului de plată și generarea fluturaşilor de salarii;

AC&CA Consulting Services

Întocmirea declaraţiei unice 112 - "Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate";

AC&CA Consulting Services

Generarea rapoartelor şi fişierelor necesare, dar și prezența unui reprezentant în cazul controalelor.

    Ești gata să discutăm?

    despre cea mai bună ofertă pentru compania ta?