AC&CA Consulting Services

Colaj cu patrate orange suprapuse De ce să lucrezi cu noi pentru administrarea personalului?

AC&CA Consulting Services FAQs

Vă ocupați și de toată activitatea în REVISAL?
Asigurăm întocmirea și transmiterea documentației în format electronic către Registrul general de evidență a salariaților (REVISAL).
Am o firmă mică. De ce aș apela la serviciile voastre?
Legislația în vigoare se schimbă tot timpul. Poate deveni costisitor să fii tot timpul la curent cu schimbările și să te asiguri că respecți toate modificările.
Gestionați doar angajații existenți? Ce se întâmplă dacă se mărește echipa?
Oferim o gamă completă de servicii de administrare a personalului, de la întocmirea dosarului de angajare până la gestionarea relațiilor cu autoritățile și operăm toate modificările și noutățile apărute.

AC&CA Consulting Services Dacă alegi să lucrezi cu noi pentru administrarea personalului, este bine să știi că asigurăm:

AC&CA Consulting Services

Întocmirea contractelor individuale de muncă, adeverințelor pentru salariați, întocmirea fișelor de post, înregistrarea on-line a contractelor individuale de muncă și întocmirea actelor adiţionale şi deciziilor;

AC&CA Consulting Services

Întocmirea şi transmiterea în termenele legale a Registrului general de evidenţă a salariaţilor (REVISAL) în format electronic către Inspectoratul Teritorial de Muncă, dar și Actualizarea in REVISAL a modificărilor intervenite prin actele adiţionale de modificare a clauzelor prevăzute în contractele individuale de muncă;

AC&CA Consulting Services

Actualizarea în REVISAL a deciziilor, actelor de suspendare și a actelor de încetare a contractelor individuale de muncă, a schimbărilor intervenite în starea civilă sau pregătirea profesională a salariaților.

AC&CA Consulting Services

Întocmirea actelor adiționale cuprinzând clauzele specifice contractelor de muncă (clauze de mobilitate; de confidențialitate; de neconcurență; de formare profesională; de folosință laptop, telefon, autovehicul etc.)

AC&CA Consulting Services Ai siguranța că toată documentația și procedurile sunt urmate corect. Gestionăm:

AC&CA Consulting Services

Relaţia cu Inspectoratul Teritorial de Muncă și relaţia cu Casa de Asigurări de Sănătate;

AC&CA Consulting Services

Relaţia cu Agenţia Naţională a Ocupării Forţei de Muncă și relaţia cu Casa de Pensii;

AC&CA Consulting Services

Asigurăm prezența unui reprezentant la controalele Beneficiarului, generăm și transmitem rapoarte specifice și dosarele de personal ale angajaților.

    Ești gata să discutăm?

    despre cea mai bună ofertă pentru compania ta?