AC&CA Consulting Services

Inspectorul RSVTI, nelipsit din companii

Îndatoririle inspectorului RSVTI

Așadar, în sarcina unui operator RSVTI intră supravegherea și verificarea tehnică a instalațiilor de ridicat și a instalațiilor mecanice sub presiune, dar și urmărirea evoluției acestora din punct de vedere tehnic și al siguranței în funcționare.

De asemenea, operatorul RSVTI trebuie să se asigure că aceste instalații sunt utilizate de către personal instruit și autorizat.

Consultanță asigurată de inspectori RSVTI cu experiență în domeniu

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de operator RSVTI, AC&CA Consulting Services vă pune la dispoziție 20 de specialiști cu o vastă experiență în domeniu. Astfel, vă puteți baza pe ajutor specializat care acoperă toată gama de servicii ISCIR de care aveți nevoie.

Nu vă faceți griji legate de costuri. Pentru că acestea nu numai că sunt competitive, ci pot fi chiar zero, fiindcă puteți acoperi costul serviciilor din fondul datorat către stat (conform legii 448 din 2006, articolul 78).

Pentru siguranța și sănătatea afacerii, dar mai ales a angajaților săi, contactați-ne oricând pentru a discuta care sunt cele mai potrivite opțiuni privind protecția muncii.

Vrei să discutăm despre
cum te putem ajuta?

Patrate orange suprapuse Contactează-ne