AC&CA Consulting Services

Planul de evacuare a persoanelor și bunurilor în caz de incendiu 

Planul de evacuare în caz de incendiu, crucial pentru prevenirea pericolelor

Pentru a evita apariția unor astfel de pericole, prevenirea incendiilor și planul de evacuare în caz de incendiu sunt priorități de top, mai ales acolo unde angajații manipulează materiale periculoase. Astfel oamenii, mediul, dar și mărfurile și activitatea companiei sunt protejate în egală măsură.

Iată de ce este esențial ca angajații dumneavoastră să cunoască toate regulile și măsurile de protecție stabilite cu strictețe.

Sigur, legea impune un ansamblu integrat de activităţi specifice, măsuri şi sarcini organizatorice, tehnice, operative care vă ajută în elaborarea planului de protecție împotriva unui incendiu.

Însă tocmai pentru că nu e loc de improvizație, iar personalul dumneavoastră trebuie să fie instruit rapid în ceea ce privește gestionarea substanțelor periculoase, este recomandat să apelați la servicii de specialitate privind consultanta în situații de urgență.

Astfel, pe lângă economia de timp, sunteți asigurat că instruirea personalului este făcută de specialiști care cunosc atât legea, cât și normele din domeniu.

Beneficiază de ajutor la întocmirea planului de evacuare

Un plan de evacuare gândit de specialiști cu vastă experiență în domeniu, vă oferă garanția că niciun detaliu nu scapă neobservat.

Acesta va fi elaborat conform cu schița fiecărei locații și a informațiilor de pe teren și va include tot ceea ce e necesar, de la butoane de alarmare, hidranți, stingătoare etc. până la indicarea pe plan a celor mai rapide căi de evacuare în caz de urgență.

Astfel, beneficiați de ajutor specializat care respectă legea și vă protejează de sancțiuni, dar și de prezența unui specialist la fiecare dintre controalele efectuate de reprezentanții ISU.

Nu vă faceți griji legate de costuri. Pentru că acestea nu numai că sunt competitive, ci pot fi chiar zero, dat fiind că puteți acoperi costurile serviciilor din fondul datorat către stat (conform legii 448 din 2006, articolul 78).

Pentru siguranța și sănătatea afacerii, dar mai ales a angajaților dumneavoastră, contactati-ne oricând pentru a discuta care sunt cele mai bune opțiuni privind protecția muncii.

Vrei să discutăm despre
cum te putem ajuta?

Patrate orange suprapuse Contactează-ne